چلیپا

چلیپا
این وبلاگ ترکیبی از دلنوشته های خودم و مطالبی در رابطه با موضوعات مورد علاقه و جذاب برای خودم می باشد.
نويسندگان

 

میوه ها و دانه های گرم وتر: 

انجیر، انگور، بادام زمینی، بادام شیرین، بادام کوهی، به، تخم خربزه، توت (شاه توت)، انواع توت ها، خربزه، هویج (زردک)، سیب، شلغم، کدو، کنجد، گلاب، لوبیا قرمز.

میوه ها و دانه های گرم و خشک:

انبه، بادام کاغذی، بادمجان (خیلی گرم و خشک)، تخم شربتی، بولاغ اوتی، پرتقال، پسته، فندق، گردو، پونه (خیلی گرم و خشک)، پیاز (خیلی گرم و خشک)، پیه (دمبه)، ترب (خیلی گرم و خشک)، تره، جعفری، دینارویه، چای، خردل ها، خرما، خرمالو، دارچین، روغن، ریحان، زرد چوبه، زعفران، زنجبیل، زنیان، زیتون، زیره سیاه، سیر، شنبلیله، فلفل (خیلی گرم و خشک)، کرفس، کشمش انگورسیاه (مویز)، کلم، کنگر، گل سرخ (خیلی گرم و خشک)، لپه، مرزه، موسیر، موم عسل، نارگیل، نخود، نعناع، عرق بهار نارنج، هل.

غذاهای گرم و تر:

عسل، نخود، آب آبگوشت، گوشت بوقلمون، شیر میش، گوشت غاز (پرنده)، گوشت گوسفند، گوشت مرغ خانگی، گوشت مرغابی و اردک، میگو (روبیان)، گوشت بلدرچین، گوشت کله، جگر، خورشت بادمجان، خورش قورمه سبزی، آبگوشت به، آبگوشت کلم قمری، آب شور، کره، خامه، روغن، نیمرو، تخم مرغ، گوشت بز.

غذاهای گرم و خشک:

گوشت آهو، شیر شتر، گوشت شتر، گوشت شتر مرغ، گوشت کبوتر، کوهان شتر(خیلی گرم و خشک)، گوشت گاومیش، گوشت گنجشک، گوشت لک لک، نمک طعام (خیلی گرم و خشک)، گوشت اردک، خورش فسنجان.

میوه ها و دانه های معتدل:

برگ چغندر، برنج، تمشک، چغندر، عدس، عناب، گرمک، گندم، قهوه، کاسنی، کاهو، موز.

غذاهای معتدل:

شیر گاو، گوشت کبک، گوشت کبک دری، کوکو سبزی، فرنی، کوفته، کشک بادنجان، شیر برنج، نان فطیر.

میوه ها و دانه های سرد و تر:

اسفناج، آلو، انار، باقلا، بالنگ، بامیه، خرفه، پنیر، خیار، دوغ، زردآلو، کدو (تخم)، کدو حلوایی، گلابی، هلو، هندوانه.

میوه و دانه های سرد و خشک:

 ارزن، ازگیل، انارترش، تمبر هندی، جو، ذرت، ریواس، زرشک، سرکه، سنجد، شاه بلوط، گشنیز، گیلاس، لیمو امانی، لیمو ترش، لیمو شیرین، ماش، نارنج، نشاسته، ولیک.

غذاهای سرد و تر:

شیر بز، ماست، دوغ، مرغ ماشینی، قره قروت، ماهی.

غذاهای سرد و خشک:

کشک، گوشت گاو. (این قانون مصرف سردیهاست: اگر پنیرمیخورید حتما با گردو خورده شود، اگر ماست و دوغ میخورید حتما با یک قاشق چایخوری زنیان خورده شود، اگر ماهی میخورید با خرما خورده شود، اگر برنج میخورید با زیره خورده شود، مرغ را حتما با گرمی خورده شود، و هر چیز سرد دیگر با گرمی هائی مثل عسل و خرما و دیگر غذاهای گرم)


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






برچسب‌ها:
[ پنج شنبه 25 ارديبهشت 1393برچسب:غذاهای با طبع گرم و سرد,غذا,سردی و گرمی, ] [ 20:12 ] [ رهگذر ]
درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید
امکانات وب